Termopalas - Odoo v16

Sėkmingas Odoo v16 diegimas ir modifikacijos „Termopalas“ įmonėje

Įmonės poreikių supratimas ir išpildymas su Odoo v16

„Termopalas“ – lyderiaujanti interjero apdailos medžiagų ir baldų furnitūros tiekėja Baltijos šalyse – įgyvendino strateginį sprendimą optimizuoti savo verslo procesus, pasirinkdama Odoo v16 sistemą. Šis sprendimas leido įmonei ne tik pagerinti veiklos efektyvumą, bet ir sustiprinti kontrolę bei valdymą įvairiuose veiklos segmentuose. Įdiegta Odoo v16 sistema tapo neatsiejama „Termopalas“ verslo valdymo dalimi, aprėpiant tiek gamybos, tiek pirkimų, pardavimų ir sandėlio valdymo sistemas.

Visapusiška veiklos kontrolė ir laiko valdymas

Diegiant Odoo v16, vienas svarbiausių tikslų buvo užtikrinti, kad „Termopalas“ turėtų išsamų savo veiklos kontrolės mechanizmą. Dabar įmonė gali stebėti ir valdyti visus gamybos, pardavimų, pirkimų bei sandėlio procesus realiu laiku. Sistema fiksuoja ne tik užduočių atlikimo laiką, bet ir užduotį vykdžiusį asmenį, taip suteikdama pilną skaidrumą ir galimybę analizuoti darbo našumą. Tai padeda optimizuoti išteklių panaudojimą ir užtikrina, kad visi projektai būtų įgyvendinami laiku ir pagal planą.

Tarpdepartamentinė komunikacija ir bendradarbiavimas

Viena iš pagrindinių Odoo v16 funkcijų, kurią itin vertina „Termopalas“, yra galimybė užtikrinti sklandų komunikavimą tarp skirtingų įmonės departamentų. Integruota sistema leidžia efektyviai dalintis informacija tarp gamybos, pardavimų, pirkimų ir sandėlio skyrių. Toks tarpdepartamentinis bendradarbiavimas ne tik sumažina klaidų riziką, bet ir užtikrina greitą problemų sprendimą bei operatyvią reakciją į besikeičiančius rinkos poreikius.

Gamybos valdymo sistema – efektyvumas ir tikslumas

Gamybos modulis, kuris buvo diegimo dalis, yra viena iš svarbiausių „Termopalas“ naudojamų Odoo v16 funkcijų. Šis modulis suteikia galimybę planuoti gamybą, valdyti užsakymus ir optimizuoti gamybos procesus. Integravus gamybos modulį su Cutrite programinės įrangos API, „Termopalas“ dabar gali akimirksniu gauti tikslias kainas savo projektams. Be to, buvo sukurti unikalios prekių judėjimo taisyklės, kurios automatiškai pritaikomos priklausomai nuo gaminamos prekės tipo. Tai užtikrina, kad kiekvienas gamybos procesas būtų vykdomas maksimaliai efektyviai ir tiksliai.

Pardavimų valdymo sistema – lanksčios kainodaros galimybės

Pardavimų modulis, integruotas į Odoo v16 sistemą, suteikia „Termopalas“ galimybę kurti ir valdyti skirtingus kainoraščius. Tai ypač svarbu įmonei, kuri bendradarbiauja su įvairiais tiekėjais ir klientais. Skirtingi kainoraščiai leidžia prisitaikyti prie rinkos sąlygų, derinti individualias nuolaidas bei pasiūlymus ir taip padidinti pardavimų apimtis. Kartu su šiuo moduliu buvo įdiegtas funkcionalumas, leidžiantis realiu laiku stebėti pardavimų statistiką ir efektyviau valdyti pardavimo procesus. Tai padidina ne tik pardavimų efektyvumą, bet ir klientų pasitenkinimą.

Pirkimų valdymo sistema – dinamiškas tiekėjų valdymas

Pirkimų modulis buvo pritaikytas atsižvelgiant į specifinius „Termopalas“ poreikius ir tiekimo grandinės unikalumą. Sistema suteikia galimybę dinamiškai valdyti tiekėjų sąskaitas, stebėti prekių kainų pokyčius ir greitai reaguoti į rinkos sąlygų pasikeitimus. Be to, unikalios konfigūracijos padeda įmonei tiksliai registruoti ir valdyti pirkimo operacijas, užtikrinant, kad visi reikalingi resursai būtų prieinami laiku ir už geriausią kainą.

Sandėlio valdymo sistema – automatizuotas prekių judėjimas

Sandėlio valdymo modulis yra neatsiejama Odoo v16 dalis, suteikianti „Termopalas“ galimybę efektyviai valdyti prekių srautus. Integravus sandėlio valdymo sistemą su gamybos ir pardavimų moduliais, buvo sukurta sklandi ir automatizuota prekių judėjimo grandinė. Unikalios prekių judėjimo taisyklės leidžia optimizuoti sandėlio valdymą, mažinant prekių saugojimo laiką ir padidinant atsargų apyvartumą. Tai ne tik taupo sandėlio erdvę, bet ir leidžia greičiau reaguoti į klientų užsakymus.

Sėkmingas iVAZ protokolų integravimas

Siekiant užtikrinti sklandų prekių išvežimą, buvo integruoti iVAZ protokolai. Ši sistema leidžia automatizuoti prekių išvežimo procesus, suteikiant pilną kontrolę ir atsekamumą nuo užsakymo momento iki prekių pristatymo klientui. Tai padidina ne tik operatyvumą, bet ir užtikrina, kad visi išvežimai būtų vykdomi laikantis galiojančių teisės aktų.

Verslo valdymo sistemos optimizacija su Odoo v16

Odoo v16 suteikia „Termopalas“ visapusišką verslo valdymo platformą, apimančią visus pagrindinius veiklos segmentus. Integruota verslo valdymo sistema leidžia „Termopalas“ ne tik efektyviai valdyti savo išteklius, bet ir greitai reaguoti į rinkos pokyčius. Tai padeda užtikrinti, kad visi įmonės procesai būtų vykdomi optimaliai, o klientams būtų teikiamos aukščiausios kokybės paslaugos.

Odoo svetainės integracija – pardavimų automatizavimas

„Termopalas“ taip pat naudoja Odoo svetainės funkcionalumą, kuris tiesiogiai generuoja užklausas ir pardavimus. Tai leidžia automatizuoti pardavimo procesus, sumažinant rankinio darbo poreikį ir padidinant užsakymų apdorojimo greitį. Svetainė yra pilnai integruota su pardavimų ir sandėlio valdymo sistemomis, užtikrinant sklandų prekių pristatymo procesą nuo užsakymo pateikimo iki jo įvykdymo.

Baldų detalių konfigūratorius

„Termopalas“ diegimo metu buvo sukurtas individualus baldinių plokščių detalių konfigūratorius, kuris suteikia klientams galimybę savarankiškai susikonfigūruoti norimas baldų plokštes tiesiogiai internetinėje svetainėje. Šis funkcionalumas leidžia klientams tiksliai pasirinkti pageidaujamas plokštes pagal matmenis ir kitus parametrus, o sukonfigūruotas užsakymas iš karto pateikiamas įmonės online parduotuvėje. Ši integracija padidina klientų savarankiškumą ir patogumą, tuo pačiu optimizuodama užsakymų priėmimo procesą.

Peržiūrėti konfigūratorių

Prisijungimas naudojant Gmail ar Facebook paskyras

Norint padaryti Termopalas kuo draugiškesnį klientui - įdiegti prisijungimo autentifikavimo metodai, leidžiantys naudoti trečiųjų šalių duomenis

Integracijos su architektūros programomis

„Termopalas“ įdiegė pilną integraciją su įvairiomis architektūros ir baldų gamybos programomis. Viena svarbiausių integracijų buvo atlikta su Cutrite – baldinių plokščių pjovimo optimizavimo programa ir Imos - baldinių detalių projektavimo programine įranga. Tai leidžia „Termopalas“ greitai ir tiksliai parengti pasiūlymus savo klientams, užtikrinant aukščiausią efektyvumo ir ekonomiškumo lygį.

Buhalterinė apskaita

Naudojant Odoo v16 sistemą, „Termopalas“ pilnai valdo visą savo buhalterinę apskaitą, laikydamasi Lietuvos Respublikos įstatymų reikalavimų. Sistema apima visas svarbiausias buhalterinės apskaitos funkcijas, įskaitant sąskaitų faktūrų išrašymą, finansinių ataskaitų generavimą ir mokesčių apskaičiavimą. Šis sprendimas ne tik palengvina apskaitos procesus, bet ir užtikrina, kad visi finansiniai duomenys būtų tvarkomi tiksliai ir skaidriai, atitinkant vietos teisinius reikalavimus.

Rezultatai – efektyvumo ir kontrolės stiprinimas

Įdiegus Odoo v16 sistemą, „Termopalas“ žymiai pagerino savo veiklos kontrolę, optimizavo laiko sąnaudas ir sumažino resursų naudojimą. Integruotos gamybos, pardavimų, pirkimų ir sandėlio valdymo sistemos suteikė įmonei galimybę dar efektyviau valdyti savo verslą ir greičiau reaguoti į klientų poreikius. Tai padeda „Termopalas“ išlikti lyderiaujančia rinkoje, nuolat siekti inovacijų ir teikti aukščiausios kokybės paslaugas savo klientams.

Ateities planai su Odoo v16

„Termopalas“ planuoja toliau plėtoti ir optimizuoti savo veiklą, naudojant Odoo v16 funkcionalumus. Įmonė siekia išlaikyti aukštą inovatyvumo lygį, nuolat gerindama savo verslo procesus ir diegdama naujus sprendimus. Tai padės „Termopalas“ ne tik stiprinti savo pozicijas rinkoje, bet ir nuolat siekti tobulumo, tenkinant augančius klientų poreikius.

Išvada – modernios technologijos „Termopalas“ sėkmei

Odoo v16 sistemos diegimas ir pritaikymas „Termopalas“ veikloje tapo esminiu žingsniu link efektyvesnio ir skaidresnio verslo valdymo. Integruotos verslo valdymo, gamybos, sandėlio, pirkimų ir pardavimų sistemos leidžia įmonei ne tik išlaikyti aukštą konkurencingumo lygį, bet ir nuolat gerinti savo veiklos efektyvumą. Su Odoo v16 „Termopalas“ gali pilnai išnaudoti savo potencialą ir toliau sėkmingai plėtoti savo veiklą interjero apdailos ir baldų furnitūros rinkoje.


Termopalas - Odoo v16
Tumas Bendžius 2024 m. rugpjūčio 29 d.
Share this post
Žymos
CleanFilter - standartų išlaikymas
Odoo sistemos pritaikymas griežtų standartų rėmuose