Deeper - Odoo perėmimas

Deeper sėkmės kelias su Devtouch!: Kontrolė, optimizavimas ir nauji horizontai

„Deeper“ – lyderiaujanti inovatyvių sprendimų kūrėja sporto ir laisvalaikio įrangos srityje, nuolat siekia aukščiausių technologinių standartų. Ši įmonė, pasižyminti ne tik pažangių produktų kūrimu, bet ir įspūdingais pasiekimais globalioje rinkoje. Augant lūkesčiams ir poreikiams, tapo būtina peržiūrėti ir atnaujinti jų verslo valdymo sistemą. Anksčiau ją prižiūrėjusi įmonė nebepajėgė atlaikyti šių iššūkių, todėl „Deeper“ pasirinko Devtouch! kaip patikimą partnerį, padėsiantį išspręsti problemas ir užtikrinti sklandų tolesnį augimą.

Sistemos pertvarkymas – nauja pradžia

Verslo valdymo sistemos (VVS) yra pagrindinė šiuolaikinės įmonės veiklos ašis. Jos užtikrina, kad visi verslo procesai – nuo pardavimų iki sandėlio valdymo – vyktų nuosekliai ir efektyviai. „Deeper“, susidūrusi su didėjančiais iššūkiais, nusprendė, kad būtina iš naujo sustyguoti savo verslo valdymo sistemą, kad ji galėtų ne tik atlaikyti dabartinius poreikius, bet ir atitikti ateities augimo ambicijas. Devtouch! komanda atliko išsamų Odoo v16 sistemos vertinimą ir įdiegė esmines modifikacijas, kurios leido atkurti sistemos veikimą ir užtikrinti, kad visi procesai būtų vykdomi kokybiškai bei be trukdžių. Po šių adaptacijų „Deeper“ vėl gali visiškai pasitikėti savo verslo valdymo sistema, kuri dabar yra ne tik stabilizuota, bet ir optimizuota.

Verslo procesų optimizacija – laiko ir resursų taupymas

Sistemų optimizacija yra kertinis elementas, padedantis įmonėms efektyviai naudoti savo laiką ir resursus. Devtouch! komanda įdiegė ir patobulino kelis esminius modulius, kurie leido „Deeper“ dar labiau optimizuoti savo veiklą. Įdiegta gamybos valdymo sistema padėjo ne tik pagerinti gamybos procesų kokybę, bet ir sumažinti laiko sąnaudas. Dėl šios sistemos dabar galima tiksliau planuoti gamybos eigą, stebėti kiekvieną proceso etapą ir laiku reaguoti į galimus trikdžius. Tai leidžia sutaupyti tiek laiko, tiek finansinių išteklių, kurie anksčiau buvo skiriami nenumatytiems atvejams spręsti.

Integracijos su pasaulinėmis prekyvietėmis

Modernioje verslo aplinkoje svarbu ne tik efektyviai valdyti vidinius procesus, bet ir užtikrinti sklandžią integraciją su išorinėmis sistemomis. Devtouch! komanda „Deeper“ įdiegė integraciją su Amazon prekyvietėmis visame pasaulyje, taip pat integraciją su Shopify platforma. Šios integracijos užtikrina, kad prekių judėjimas tarp sandėlio ir galutinių vartotojų vyktų be trukdžių, o verslo valdymo sistema turėtų nuolatinį ryšį su pardavimų kanalais. Tai ne tik padidina pardavimų efektyvumą, bet ir užtikrina sklandų užsakymų vykdymą bei klientų aptarnavimą.

Sandėlio valdymo optimizavimas

Efektyvus sandėlio valdymas yra esminis bet kurios gamybos įmonės sėkmės veiksnys. Devtouch! atlikti patobulinimai, susiję su sandėlio valdymo sistema, leido „Deeper“ geriau kontroliuoti sandėlio atsargas, automatizuoti atsargų papildymo procesus ir sumažinti klaidų riziką. Tai ypatingai svarbu įmonei, kuri veikia globalioje rinkoje ir turi užtikrinti, kad prekių tiekimas vyktų laiku bei be pertrūkių. Dabar „Deeper“ gali dar tiksliau prognozuoti atsargų poreikį, išvengti perteklinio sandėliavimo ir taip taupyti tiek fizinius, tiek finansinius išteklius.

Prekių remonto valdymo sistema

Klientų aptarnavimas yra ne mažiau svarbus nei pats produkto pardavimas. Devtouch! sukurta prekių remonto valdymo sistema leido „Deeper“ automatizuoti ir optimizuoti garantinių darbų valdymo procesus. Tai sumažino administracinį krūvį bei užtikrino, kad klientai greitai ir efektyviai gautų reikiamą pagalbą, kai to reikia. Automatinės funkcijos leidžia greičiau atlikti prekių remontą, optimizuoti darbų paskirstymą ir stebėti remonto procesų eigą realiu laiku. Tai padidina klientų pasitenkinimą ir sumažina galimą neigiamą poveikį prekės ženklui.

UPS siuntimo modulis

Tarptautinių siuntų valdymas yra sudėtingas procesas, tačiau Devtouch! įdiegtas UPS siuntimo modulis leidžia šį procesą supaprastinti ir automatizuoti. Dabar „Deeper“ gali greitai ir tiksliai valdyti siuntas, mažindama žmogiškųjų klaidų tikimybę ir taupydama laiką. Ši sistema užtikrina, kad siuntos būtų pristatytos laiku ir be nesklandumų, o klientai būtų patenkinti greitu aptarnavimu. UPS modulis integruojasi su likusia verslo valdymo sistema, užtikrindamas, kad visos siuntos būtų sklandžiai stebimos ir valdomos nuo išsiuntimo iki pristatymo.

Ateities vizija – nauji Odoo horizontai

Nors „Deeper“ šiuo metu naudojasi Odoo senesne versija, bendradarbiavimas su Devtouch! parodė, kad Odoo sistema turi dar daugiau neišnaudotų galimybių. Ateityje „Deeper“ planuoja pereiti prie naujesnės Odoo versijos, kuri leis dar labiau išplėsti verslo automatizaciją ir padidinti veiklos efektyvumą. Nors dabartinė sistema jau dabar atitinka jų poreikius, Devtouch! komanda padėjo „Deeper“ suprasti, kad nuolatinis technologijų tobulinimas yra raktas į ilgalaikę sėkmę. Naujosios Odoo versijos suteiks dar daugiau galimybių optimizuoti gamybos, pardavimų, pirkimų ir sandėlio valdymo procesus, leidžiant įmonei pasiekti naujų aukštumų.

Išvados

Devtouch! ir „Deeper“ bendradarbiavimas yra puikus pavyzdys, kaip strateginė verslo valdymo sistemos pertvarka gali atnešti apčiuopiamų rezultatų. Stabilizuota, optimizuota ir praturtinta naujomis funkcijomis, Odoo sistema tapo tvirtu pamatu, ant kurio „Deeper“ gali toliau statyti savo sėkmės istoriją. O su aiškia vizija ateičiai, kurioje numatoma Odoo naujų versijų integracija, „Deeper“ yra pasirengusi ne tik atlaikyti iššūkius, bet ir juos įveikti, nuolat tobulindama savo verslo procesus ir siekdama naujų inovacijų.


Deeper - Odoo perėmimas
Tumas Bendžius 2024 m. rugpjūčio 29 d.
Share this post
Žymos
Termopalas - Odoo v16
Sėkmingas Odoo v16 diegimas ir modifikacijos „Termopalas“ įmonėje