About Devtouch!

„Devtouch!“ yra ne tik IT sprendimų tiekėjas, bet ir patikimas verslo valdymo partneris, kuris per dešimtmečius sukaupė neįkainojamos patirties, diegdamas modernias verslo valdymo sistemas. Su patikima komanda, sudaryta iš patyrusių verslo konsultantų ir IT specialistų, „Devtouch!“ sėkmingai įgyvendina įvairius projektus, padedančius optimizuoti verslo procesus, didinti efektyvumą ir suteikti geresnę kontrolę kasdieniams įmonių operacijoms.

Dvi Skirtingos Kelio Atšakos

„Digitouch!“ pradėjo savo veiklą 2007 metais, Odoo – verslo valdymo sistema, kuri užkariavo rinką savo universaliu funkcionalumu, patraukliu dizainu ir prieinama kaina pradėta vystyti nuo 2008 metų. Digitouch! gavo pasiūlymą Odoo sistemos vysymo atšaką parduoti, buvo priimtas sprendimas, Odoo departamentą perleisti į kitas rankas, 

Tačiau Odoo žinios ir praktikos niekuomet nepaliko Digitouch!, su ja liko ir vienas ankstesnių klientų, kuris atsisakė pereiti pas naują administratorių. 

2020 metais „Digitouch!“ nusprendė grįžti prie Odoo integracijų po ankstesnio Odoo departamento pardavimo. Labai greitai buvo pasjusta, kad dvi ERP sistemos vienoje įmonėje komplikuoja departamentų darbą ir šiek tiek painioja klientus. Nuspręsta įmones atskirti 2022 metais sukuriant dukterinę įmonę skirtą Odoo plėtrai Devtouch!

„Kai viešai paskelbėme, kad mūsų portfelyje vėl yra Odoo, klientai patys pradėjo prašytis tapti mūsų šeimos dalimi,“ – dalinasi įmonės vadovai. Šis pasitikėjimas rodo ne tik ilgametės patirties svarbą, bet ir stiprius klientų ryšius, kurie padėjo „Devtouch!“ atkurti savo buvusią Odoo departamento sėkmę su dar didesniu pasitikėjimu.

Odoo Per Pastaruosius Dešimtmečius: Iš Ribotų Galimybių į Plačią Ekosistemą

Odoo pradžioje buvo ribota savo funkcijomis, tačiau per pastaruosius dešimtmečius ši verslo valdymo sistema ženkliai išsiplėtė ir tapo vienu iš populiariausių sprendimų rinkoje. Klientų atsiliepimai ir įžvalgos leido Odoo kūrėjams nuolat tobulinti sistemą. Dabar Odoo yra itin lanksti, pritaikoma įvairiems verslo sektoriams ir pramonės šakoms, o jos techninė dokumentacija bei mokymosi medžiaga tapo vienu iš pagrindinių privalumų, leidžiančių tiek naujokams, tiek patyrusiems naudotojams greitai prisitaikyti prie sistemos.

„Odoo dabar yra universali verslo valdymo sistema, su scenarijais ir funkcijomis, pritaikytomis įvairioms industrijoms. Tai viena iš stipriausių platformų, leidžiančių klientams patogiai integruoti sandėlio valdymo, pirkimų valdymo ir pardavimų valdymo sistemas vienoje vietoje,“ – teigia „Devtouch!“ komanda.

Procesų Auditas: Gilinimasis į Kiekvieną Įmonės Departamentą

Vienas iš pirmųjų žingsnių, kai įmonė nusprendžia diegti Odoo, yra procesų auditas. „Devtouch!“ teigia, kad tai vienas svarbiausių žingsnių, kuris leidžia gauti visapusišką įmonės vaizdą. „Dažnai įmonės net iki galo nesupranta, kaip veikia skirtingi jų departamentai,“ – aiškina „Devtouch!“. Audito metu ne tik įmonės vadovas, bet ir atskirų departamentų darbuotojai dalyvauja procese, kad būtų surinkta kuo daugiau tikslios informacijos. Šis bendradarbiavimas padeda sukurti veiksmingą sprendimą, kuris būtų naudingas visai organizacijai.

Kartais auditas tampa ir ilgų diskusijų šaltiniu tarp skirtingų departamentų, tačiau „Devtouch!“ konsultantai veikia kaip moderatoriai, padėdami rasti sprendimus, tenkinančius visus suinteresuotus asmenis. Šis požiūris leidžia sukurti procesus, kurie veikia ne tik viename skyriuje, bet ir visoje įmonėje.

Procesų optimizavimas pradedančiosioms ir augančioms įmonėms

Odoo tinkama ne tik didelėms įmonėms, bet ir toms, kurios dar tik pradeda savo veiklą. Ankstyvas ERP sistemos diegimas padeda įmonėms geriau suprasti savo procesus ir nuo pat pradžių juos optimizuoti. Mes rekomenduojame diegti ERP kuo ankstesnėje įmonės stadijoje, nes tai padeda tiek vadovams, tiek darbuotojams geriau suprasti sistemą ir su ja dirbti. Net ir nedidelės imties projektai gali gauti naudos iš ERP sistemos, nes tai leidžia įmonėms užtikrinti aiškius ir sklandžius procesus.

Globalūs Klientai, Didelės Atsakomybės

„Devtouch!“ dirba su didelėmis organizacijomis, kurių procesai apima pasaulinę prekybą, įvairius tiekimo kanalus ir sudėtingas logistikos grandines. Vieni iš žinomiausių klientų yra „Deeper“, „CleanFilter“ ir „Termopalas“ – įmonės, kurių verslo procesai apima ne tik sandėlio valdymo sistemas, bet ir sudėtingus tarptautinius tiekimo kanalus. „Tai didelės organizacijos, kurios reikalauja itin sudėtingų sprendimų,“ teigia „Devtouch!“.

ERP – Ne Stebuklinga Lazdelė, Bet Galingas Įrankis

Vienas iš dažniausiai pasitaikančių klaidingų įsitikinimų yra tai, kad ERP sistema išspręs visas verslo problemas. „Devtouch!“ aiškiai pabrėžia, kad ERP sistema yra tik įrankis, o ne stebuklinga lazdelė. „ERP nemato to, kas nėra registruota. Norint pasiekti geriausių rezultatų, įmonės turi skirti laiko ir resursų, kad išmoktų tinkamai naudotis sistema,“ – teigia komanda. Čia „Devtouch!“ konsultantai atlieka itin svarbų vaidmenį, padėdami įmonėms suprasti, kaip registruoti ir tvarkyti duomenis, kad būtų galima išnaudoti visas ERP galimybes.

„Devtouch!“ konsultantai ne tik ruošia instrukcijas ir vaizdo mokymus, bet ir atvyksta pas klientus, kad suteiktų gyvus mokymus ir padėtų jiems įsisavinti visus sistemos niuansus. Taip užtikrinama, kad klientai galėtų pilnai išnaudoti Odoo galimybes ir pasiekti maksimalius rezultatus.

Tikslus sandėlio ir sąskaitų valdymas

Vienas dažniausių klientų poreikių, su kuriuo susiduria „Devtouch!“, yra tikslus sandėlio likučių ir sąskaitų balansas. Įmonės nori matyti realius sandėlio duomenis ir užtikrinti, kad sąskaitose esančios sumos atitiktų tikrovę. Odoo sistema, tinkamai įdiegta ir pritaikyta verslui, leidžia 100% tiksliai matyti aktualią informaciją apie sandėlius ir sąskaitas, užtikrinant skaidrumą bei padedant priimti geresnius verslo sprendimus. 

Odoo – integracija ir kontrolė

Odoo suteikia galimybę sujungti visus verslo procesus į vieną sistemą. Pavyzdžiui, atlikus pardavimą, šis veiksmas iškart susiejamas su transporto, apskaitos ir pirkimų įrašais, o kiekvienas pakeitimas registruojamas. Tai padeda išlaikyti kokybišką verslo duomenų kontrolę ir atsekamumą. Klientams dažnai pabrėžiame, kad tinkamai įdiegta sistema leidžia turėti visišką supratimą apie visus įmonės procesus, nuo užsakymų iki finansinių duomenų.

Naudojant „Devtouch!“ teikiamus Odoo apskaitos įrankius, klientai sutaupo daug laiko ir pastangų. Vienas mygtuko paspaudimas – ir visos LR teisės aktų reikalaujamos finansinės ataskaitos paruoštos, nes duomenys jau yra integruoti sistemoje. Tai ypač naudinga toms įmonėms, kurios nori sklandžiai valdyti didelius duomenų kiekius ir laiku priimti verslo sprendimus.

Viskas Susieta: Duomenų Integralumas su Odoo

Odoo platforma suteikia galimybę integruoti ir susieti įvairius verslo procesus, o tai leidžia įmonėms turėti aiškią ir skaidrią verslo kontrolę. „Jei atlikote pardavimą, su juo iškart susieti transporto, apskaitos ir pirkimų įrašai. Viskas integruota, o sistema automatiškai registruoja, kas, kada ir kokius pakeitimus atliko,“ – paaiškina „Devtouch!“.

Šis duomenų integralumas leidžia įmonėms ne tik efektyviai valdyti savo kasdienius procesus, bet ir užtikrinti aukštą atsekamumo lygį. Odoo suteikia aiškų ir nuoseklų vaizdą apie visus procesus, o tai yra esminis privalumas, siekiant užtikrinti kokybę ir efektyvumą.

Klientų Patirtis – Pirmoje Vietoje

„Devtouch!“ visuomet siekia užtikrinti, kad klientai jaustųsi informuoti ir įtraukti į sprendimų priėmimo procesą. „Visas kliento užduotis registruojame Odoo sistemoje, kur klientas taip pat gali kurti savo užduotis. Mes visuomet informuojame klientą apie užduoties atlikimo stadiją, trukmę ir numatomas išlaidas,“ – aiškina komanda. Tai leidžia klientams jaustis užtikrintai, kad viskas vyksta sklandžiai ir pagal planą.

Nuolatinis tobulėjimas ir žinių dalijimasis

„Devtouch!“ komanda nuolat mokosi ir tobulina savo kompetencijas, prisitaikydama prie nuolat kintančių rinkos poreikių. Konsultantai glaudžiai bendradarbiauja su programuotojais, kad galėtų pasiūlyti efektyviausius sprendimus klientams. Be to, mūsų specialistai nuolat dalyvauja seminaruose ir mokymuose, siekdami tobulinti savo žinias ir pasidalinti gerąja praktika tiek tarp savęs, tiek su klientais.

Kadangi dirbame su įvairiomis įmonėmis, kiekvienas projektas yra unikalus. Nepaisant to, jog įmonės gali atrodyti panašiai, jų vidiniai procesai dažnai skiriasi. Todėl mums svarbu ne tik suprasti klientų poreikius, bet ir pasiūlyti alternatyvius sprendimus, kurie būtų pritaikyti konkrečiai įmonei.

Ilgalaikė vizija ir augimas

„Devtouch!“ siekia ne tik patenkinti esamus klientų poreikius, bet ir padėti dar didesniam skaičiui įmonių Lietuvoje bei užsienyje. Planuojame plėsti savo komandą, siūlomus sprendimus bei kurti unikalius Odoo modulius, kurie dar labiau pagerins klientų patirtis. Be to, pradedame užsiimti ir fizinės įrangos prekyba, kuri bus suderinama su Odoo sistema. Taip klientams siūlysime pilnavertį skaitmenizacijos paketą, kuris padės efektyviai valdyti ne tik programinę įrangą, bet ir techninę įrangą.

ERP ir Odoo rinka auga, o verslai vis labiau siekia automatizuoti ir optimizuoti procesus. Todėl artimiausiais metais tikimės, kad ERP sistemos taps esmine kiekvienos įmonės dalimi, padedančia efektyviai valdyti verslo duomenis, užtikrinti kontrolę ir pagerinti verslo rezultatus.

„Devtouch!“ yra pasirengusi padėti jūsų verslui pereiti prie naujos verslo valdymo sistemos kartos, suteikiant visą reikalingą pagalbą nuo diegimo iki sisteminio palaikymo.


About Devtouch!
Tumas Bendžius September 20, 2024
Share this post
Tags
Our blogs
Inventory counting
Inventory counting types, pros and cons